Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

ΣΥΤΕ - ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2024-2027

Αθήνα, 15/5/2024

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Στη σημερινή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, η οποία υπεγράφη από τον εκπρόσωπο της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Νικόλαο Βασιλόπουλο Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και τους εκπροσώπους του ΣΥΤΕ, κ. Θεοδόση Πανάικα Πρόεδρο και κ. Κωνσταντίνο Ανδρινόπουλο Γενικό Γραμματέα. Η νέα ΕΣΣΕ έχει τριετή διάρκεια, με ημερομηνία έναρξης την 1/5/2024 και λήξης την 30/4/2027.

Η επίτευξη συμφωνίας επήλθε κατόπιν διαβούλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ της Διοίκησης και του Προεδρείου του ΣΥΤΕ (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΕΝΩΤΙΚΗ). Η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας υπεγράφη από τους εκπροσώπους του Σ.Υ.Τ.Ε. με γνώμονα τη σημαντική ενίσχυση του εισοδήματος των συναδέλφων προκειμένου να καλυφθούν οι απώλειες, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την εκτόξευση του πληθωρισμού και ιδιαίτερα στον τομέα που αφορά στα τρόφιμα. Η ανωτέρω Σύμβαση υπερψηφίσθηκε από τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΕΝΩΤΙΚΗ και ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, ενώ καταψηφίσθηκε από την παράταξη της ΕΣΑΚ.

Πιο συγκεκριμένα:

Οι συνάδελφοι θα λάβουν σημαντικότατες αυξήσεις, οι οποίες ανέρχονται μεσοσταθμικά στο 4,14% ετησίως. Ακολουθώντας την πρακτική της προηγούμενης ΕΣΣΕ, που για πρώτη φορά δόθηκαν αυξήσεις σε τέσσερις δόσεις,  οι αυξήσεις θα ξεκινήσουν από την 01.07.2024 και θα ακολουθήσουν τρεις ακόμη αυξήσεις την 01.01.2025, την 01.01.2026 και την 01.01.2027. Με αναγωγή στην τριετία οι πραγματικές αυξήσεις, συμπεριλαμβανομένου του ανατοκισμού, αγγίζουν το 6% ετησίως. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί επίσης η δομική σύσταση των παραγόντων που συμβάλλουν στην εν λόγω αύξηση, καθώς το σημαντικότερο κομμάτι της αύξησης στηρίζεται στα επιδόματα Βαθμού, Ευθύνης, καθώς και το Επιστημονικό, τα οποία επηρεάζουν θετικά και το επίδομα Κεντρικής Τράπεζας, που λαμβάνει το σύνολο των συναδέλφων.

Επιπλέον του σημαντικού ποσοστού αύξησης των μισθών, προβλέπεται και σειρά στοχοποιημένων οικονομικών και θεσμικών επιμέρους παρεμβάσεων.

Πέραν των ανωτέρω, όσον αφορά στο Δίκτυο, με την παρούσα Σύμβαση επετεύχθη σημαντικός περιορισμός επί των αρχικών προτάσεων για συρρίκνωση από την πλευρά της Διοίκησης, με αποτέλεσμα για πρώτη φορά να μην κλείσει κανένα Κατάστημα και καμία Θυρίδα από την έναρξη της αναδιοργάνωσης το 2007. Τα Καταστήματα Σάμου και Σερρών μετατρέπονται σε Θυρίδες, ενώ όσον αφορά στα Πρακτορεία δεν επετεύχθη η αρχική επιδίωξη του Σ.Υ.Τ.Ε. για τη διατήρησή τους, καθώς ο σημαντικός περιορισμός των εργασιών τους, λόγω της ψηφιοποίησης αυτών, αλλά και η προβλεπόμενη δραματική συρρίκνωση του δικτύου των Δ.Ο.Υ. λειτούργησε ανασταλτικά. Παράλληλα, σημαντική εξέλιξη για το Δίκτυο αποτελεί η μετεξέλιξη τριών εκ των τεσσάρων Θυρίδων σε Κέντρα Επιτόπιων Ελέγχων, καθώς και η δημιουργία ταμειακού αποθέματος στα Υποκαταστήματα Κομοτηνής και Μυτιλήνης. Τα Υποκαταστήματα και οι Θυρίδες κατόπιν της ενίσχυσής τους σε προσωπικό, με την προκήρυξη που είναι ήδη σε εξέλιξη, όπου προβλέπεται η πρόσληψη 35 ατόμων, θα ενισχυθούν επιπλέον και από τις αναμενόμενες μετακινήσεις που θα προκύψουν από τα Πρακτορεία.

Ακολουθεί η αναλυτική περιγραφή της ΕΣΣΕ 2024-2027:

1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΘΕΣΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. Αναπροσαρμόζονται από 1.7.2024 και εν συνεχεία από 1.1.2025, 1.1.2026 και 1.1.2027, οι αποδοχές του προσωπικού μεσοσταθμικά σε ποσοστό 4,14%, υπολογιζόμενου επί του συνόλου των καταβαλλόμενων αποδοχών του αμέσως προηγούμενου μήνα. Η αναπροσαρμογή αυτή προέρχεται από αύξηση, από 1.1.2025 του ποσοστού του επιδόματος επιστημονικής απόδοσης κατά 3 μονάδες και από 1.7.2024, 1.1.2025, 1.1.2026 και 1.1.2027 των επιδομάτων βαθμού σε ποσοστό 12%, ευθύνης σε ποσοστό 3%, αποδοχών νέων επί συμβάσει υπαλλήλων σε ποσοστό 3,5%, καθώς και ανάλογης μεταβολής κάθε φορά του ποσοστού του τρίτου μέρους του επιδόματος Κεντρικής Τράπεζας για την επίτευξη της δηλωθείσας μεσοσταθμικής αναπροσαρμογής.

2. Στις κάθε είδους εκτός έδρας αποζημιώσεις, στο εσωτερικό, των κλιμακίων της Τράπεζας (εποπτικών, ελεγκτικών κ.α.) η συμφωνηθείσα με την από 11.4.2012 Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μείωση του ανωτάτου ορίου κατά δέκα πέντε τοις εκατό (15%) παραμένει αμετάβλητη.

3. Για την καταβολή αποζημίωσης στους συμμετέχοντες σε χρηματαποστολές διατηρείται η αύξηση κατά είκοσι τοις εκατό (20%) του χιλιομετρικού ορίου, το οποίο είναι κοινό για έναν ή, αθροιστικά, για περισσότερους προορισμούς και δεν συνδέεται με χρονικούς περιορισμούς.

4. Δεν καταβάλλεται παιδική μέριμνα για τις εορτές των Χριστουγέννων και Πάσχα.

2. ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ

α. Κατόπιν σχετικής αιτήσεως θα χορηγείται δάνειο ύψους από έναν (1) έως επτά (7) μισθούς, χωρίς κατάθεση δικαιολογητικών. Ωστόσο, σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις (λ.χ. λόγοι υγείας, αντιμετώπιση ζημιών, φυσικές καταστροφές), η σχετική αίτηση θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά για χορήγηση δανείων μισθών με προέγκριση.

β. Χορηγείται η δυνατότητα υποβολής αίτησης για δάνειο Α΄ Κατηγορίας, προς απόκτηση πρώτης κατοικίας κατά δέκα (10,00) τ.μ. μικρότερης από αυτήν των έως σήμερα ισχυόντων ορίων, με παράλληλη έγγραφη συναίνεση ότι δεν θα επανέλθει ο δανειολήπτης εκ νέου με δάνειο ίδιας Κατηγορίας. Επίσης, θα χορηγούνται συμπληρωματικά δάνεια στέγασης Α΄ και Γ΄ Κατηγορίας και μέχρι ποσού εξήντα χιλιάδων ευρώ (60.000,00€), σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό και κατόπιν απόφασης της αρμόδιας Επιτροπής. Παρέχεται η δυνατότητα αποπληρωμής στο 100% του ληφθέντος στεγαστικού δανείου Α’ και Γ’ Κατηγορίας, με δόσεις που εκτείνονται έως τα 25 έτη και αφού ληφθεί υπόψη η δυναμικότητα του δανειοδοτούμενου. Ως προς την περίοδο χάριτος δεν μεταβάλλεται το υφιστάμενο καθεστώς.

γ. Για τους επί συμβάσει νέους υπαλλήλους παρέχεται η δυνατότητα της ρύθμισης των υποχρεώσεών τους προς τους ασφαλιστικούς φορείς της Τράπεζας, λόγω διορισμού, γάμου ή απόκτησης τέκνου, σε εβδομήντα δύο (72) δόσεις με αναδρομική ισχύ του παρόντος από 01/01/2023.

δ. To προβλεπόμενο ποσό της από 19.12.2022 ΑΓΣ (Συν. 13η), παρ. 3 οικονομικής ενίσχυσης θα καταβληθεί και στις εργαζόμενες της Τράπεζας που ολοκλήρωσαν προσπάθεια ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής εντός του έτους 2022, ύστερα από σχετική βεβαίωση υποβολής τους, από το ΑΤΠΣΥΤΕ.

ε. Για την αγορά προϊόντων από τους χώρους διανομής ροφημάτων και τροφίμων (κυλικείων) που λειτουργούν στην Τράπεζα, αυξάνεται από 1.7.2024, η υφιστάμενη επιδότηση από 60% στο 70% και μέχρι του μηνιαίου ποσού που ισχύει.

στ. Συμφωνείται η χορήγηση, για κάθε ημερολογιακό έτος, από 1.7.2024 και εφεξής, οικονομικής ενίσχυσης στο προσωπικό της Τράπεζας που κατά την κανονική του άδεια πραγματοποιεί διακοπές σε άγονα ή ακριτικά νησιά, καθώς και σε πληγείσες από φυσικές καταστροφές περιοχές. Οι επιδοτούμενες ημέρες συνεχούς διαμονής ανέρχονται από πέντε (5) το ελάχιστο δύο (2) φορές το χρόνο, μέχρι δέκα (10) το μέγιστο μία φορά το χρόνο. Το ημερήσιο ποσό οικονομικής ενίσχυσης προσδιορίζεται ανάλογα με την οικογενειακή τους κατάσταση, με προσαύξηση  50% για τη χειμερινή περίοδο, από 01.10 έως 31.3, κάθε έτους. Συμφωνείται η καταβολή οικονομικής ενίσχυσης και στους «ιδίω δικαίω» συνταξιούχους που πραγματοποιούν διακοπές στις παραπάνω περιοχές. Οι επιδοτούμενες ημέρες συνεχούς διαμονής, ανέρχονται από πέντε (5) το ελάχιστο δύο (2) φορές το χρόνο, μέχρι δέκα (10) το μέγιστο, με ημερήσιο ποσό οικονομικής ενίσχυσης, από 1.7 έως 30.6, κάθε έτους.     

Σε περίπτωση συνυπηρέτησης συζύγων στην Τράπεζα, εν ενεργεία προσωπικού ή συνταξιούχων, η οικονομική ενίσχυση θα καταβάλλεται άπαξ σε έναν εξ αυτών, οριζόμενο με σχετική κοινή δήλωσή τους. Τα νησιά και οι περιοχές που κάθε φορά επιδοτούνται, το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης, καθώς επίσης και οι όροι και προϋποθέσεις χορήγησής της, θα καθορίζονται εκάστοτε, με αποφάσεις της Διοίκησης.

ζ.    Αυξάνεται από 1.7.2024 το ποσό της παιδικής μέριμνας κατά δέκα ευρώ (€10,00), μηνιαίως.

3. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

α. Στο πλαίσιο της εναρμόνισης με το υφιστάμενο νομοθετικό καθεστώς (άρθρα 9, 10, 22 παρ. 1 ν.4808/2021) θεσμοθετείται «Πολιτική για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Βίας και της Παρενόχλησης στην Εργασία», σε συνεργασία με την Μονάδα Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Τα μέρη έλαβαν γνώση της σε Παράρτημα συνημμένης σε αυτή Πολιτικής, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας σύμβασης και συμφωνούν με το περιεχόμενό της.  

β. Παρέχεται πλέον η δυνατότητα εξ αποστάσεως παροχής εργασίας, κατ’ ανώτατο έως 4 ημέρες μηνιαίως στο Προσωπικό της Τράπεζας με χρόνο υπηρεσίας έως και ένα (1) έτος.

4. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ – ΘΕΣΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. Γενικά:

Κατά τη διάρκεια ισχύος της παρούσας Σύμβασης η Τράπεζα θα εξετάσει θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της, ιδίως δε αλλά όχι αποκλειστικά, αναφορικά με:

α. Την ένταξη και των μονάδων του Δικτύου στην διοικητική αναδιοργάνωση της Τράπεζας που βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας τους και την περαιτέρω εξέλιξη του προσωπικού τους.

β. Τη δυνατότητα και σκοπιμότητα επέκτασης των υφιστάμενων και εξεύρεσης νέων εργασιών στο Ι.Ε.Τ.Α., με στόχο την αξιοποίηση των τεχνικών δυνατοτήτων του Ιδρύματος.

γ. Τη δυνατότητα και σκοπιμότητα ανάληψης νέων εργασιών από το περιφερειακό Δίκτυο με αξιοποίηση συγκεκριμένων προτάσεων που θα κατατεθούν από τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

δ. Τη βελτίωση του συστήματος αξιολόγησης του προσωπικού, των προαγωγικών κρίσεων στους βαθμούς του Εντεταλμένου Τμηματάρχη – Προϊσταμένου και του Υποδιευθυντή και της εν γένει διαδικασίας πλήρωσης θέσεων ευθύνης.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνείται ρητά, ότι για τους επηρεαζόμενους από την εφαρμογή τυχόν αποφάσεων επί των ανωτέρω δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε δυσμενής οικονομική μεταβολή.

2. Ανασυγκρότηση Περιφερειακού Δικτύου:

Στο πλαίσιο ανασυγκρότησης της Τράπεζας, λαμβάνει χώρα διοικητική αναδιοργάνωση του περιφερειακού δικτύου ως εξής:

α. Τα Υποκαταστήματα Σάμου και Σερρών θα μετατραπούν σε Θυρίδες μέχρι τις 31.12.2024 και 31.12.2025 αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι των οποίων θα έχουν τα κίνητρα της αναδιοργάνωσης του έτους 2007.

β. Οι Θυρίδες Λαμίας, Σερρών και Τρίπολης θα μετεξελιχθούν σε Κέντρα Επιτόπιων Ελέγχων παρακολούθησης των φορέων που διαχειρίζονται μετρητά, σύμφωνα με την Απόφαση ΕΚΤ/2010214 και σε εφαρμογή της ΠΣΝΠ 77/17.12.2010.

γ. Στα Υποκαταστήματα Κομοτηνής και Μυτιλήνης δημιουργείται ταμιακό απόθεμα για τον εφοδιασμό των Πιστωτικών Ιδρυμάτων.

δ. Μέχρι τις 31.12.2025 θα καταργηθούν τα Πρακτορεία Άμφισσας, Άρτας, Έδεσσας, Ηγουμενίτσας, Καρπενησίου, Κατερίνης, Λειβαδιάς, Ναυπλίου, Πολυγύρου, και Χίου, ενώ μέχρι τις 31.12.2027 θα καταργηθούν τα Πρακτορεία Βέροιας, Ζακύνθου, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κοζάνης, Κορίνθου, Κω, Ορεστιάδας, Πρέβεζας, Σύρου, Τρικάλων και Χαλκίδας. Οι εργαζόμενοι θα έχουν τα κίνητρα της αναδιοργάνωσης του έτους 2007 και θα δύνανται κατ’ αρχήν να μετακινηθούν, κατόπιν αιτήσεώς τους, στους εγγύτερους τόπους παροχής εργασίας, εφόσον κατά την κρίση της Τράπεζας οι υπηρεσιακές ανάγκες το επιτρέπουν.

3. Ειδικότερα θέματα:

α. Στους εργαζομένους με τέκνα στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο), χορηγείται και για τα έτη 2024, 2025 και 2026 εφάπαξ σχολικό βοήθημα διακοσίων ευρώ (200€) καταβλητέο την 1η Σεπτεμβρίου του αντίστοιχου έτους, σύμφωνα και με τα οριζόμενα στην Πρόσθετη Πράξη της από 25.04.2018 ΕΣΣΕ. Δικαιούχοι του εν λόγω βοηθήματος καθίσταται και εργαζόμενοι που προσελήφθησαν στην Τράπεζα έως το τέλος εκάστου έτους. Σε περίπτωση συνυπηρέτησης συζύγων στην Τράπεζα το βοήθημα θα καταβάλλεται άπαξ σε έναν εξ αυτών, οριζόμενο με σχετική κοινή δήλωσή τους,

β. Στα προστατευόμενα τέκνα των εν ενεργεία εργαζομένων ή συνταξιούχων, που έχουν πιστοποιημένο ποσοστό αναπηρίας άνω του ογδόντα τοις εκατό (80%), χορηγείται και για τα έτη 2024, 2025 και 2026 εφάπαξ βοήθημα χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500€) καταβλητέο την 30η Ιουνίου του αντίστοιχου έτους σύμφωνα και με τα οριζόμενα στην Πρόσθετη Πράξη της από 25.04.2018 ΕΣΣΕ. Σε περίπτωση που και οι δύο γονείς έχουν κάποια από τις ανωτέρω ιδιότητες (εργαζόμενοι ή συνταξιούχοι) το βοήθημα καταβάλλεται άπαξ σε έναν εξ αυτών, οριζόμενο με σχετική κοινή δήλωσή τους,

γ. Το οικονομικό βοήθημα στα τέκνα των εργαζομένων που εισάγονται σε Σχολές και Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατόπιν επιτυχίας τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, το οποίο χορηγήθηκε με την 11/5.10.2020 Απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, καταβάλλεται με τους ίδιους όρους και για τα έτη 2024, 2025 και 2026.

5. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

α. Ρυθμίσεις ή όροι, μισθολογικοί και μη, προηγούμενων Κλαδικών ή Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, Προσθέτων Πράξεων αυτών, Συμφωνιών και Διαιτητικών Αποφάσεων οποιασδήποτε μορφής και περιεχομένου που δεν καταργούνται ή τροποποιούνται με την παρούσα, καθώς και τυχόν ευνοϊκότεροι όροι αμοιβής και εργασίας που προβλέπονται από ατομικές συμβάσεις εργασίας, νόμους, υπουργικές αποφάσεις και αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας διατηρούνται σε ισχύ.

β. Στην παρούσα συμφωνία εντάσσονται και οι νεοπροσλαμβανόμενοι υπάλληλοι.

γ. Στην παρούσα συμφωνία ενσωματώνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές του προσωπικού (περιλαμβανομένου του βασικού μισθού, των επιδομάτων πολυετούς υπηρεσίας, οικογενειακών, επιστημονικού, ξένης γλώσσας, εορτών και αδείας, της γενικής και εξειδικευμένης επιδοματικής πολιτικής και οποιουδήποτε άλλου που καταβάλλεται τακτικά και δεν προσδιορίζεται ρητώς) οι οποίες καθίστανται και αυτοτελώς αποδοχές του προσωπικού της Τράπεζας της Ελλάδος,

δ. Το ανά βαθμό και θέση ύψος των ετήσιων αποδοχών, όπως διαμορφώνεται με την παρούσα σύμβαση, δεν υπόκειται σε μειώσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της.

Συνάδελφοι,

Σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο διεξήχθη η διαπραγμάτευση για την υπογραφή της νέας ΕΣΣΕ, το Προεδρείο του ΣΥΤΕ με στρατηγική, μεθοδικότητα και σωστή προετοιμασία προχώρησε στην υπογραφή της ανωτέρω σύμβασης, με αδιαμφισβήτητα θετικά οικονομικά αποτελέσματα για το σύνολο των συναδέλφων. Είναι αυτονόητο και διασφαλισμένο ότι από τις οργανωτικές μεταβολές δε θα υπάρξει βλαπτική οικονομική μεταβολή για κανένα συνάδελφο.

Οι Παρατάξεις (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΕΝΩΤΙΚΗ και ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ), οι οποίες υπερψήφισαν τη νέα ΕΣΣΕ (2024-2027), τη χαρακτήρισαν ως την καλύτερη από το 2007, όταν ξεκίνησαν οι αναδιοργανώσεις στην Τράπεζα. Αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου, διότι είναι βέβαιο πως διασφαλίζεται το πραγματικό εισόδημα των συναδέλφων για την επόμενη τριετία.

Δεν αποτελεί έκπληξη η στάση της ΕΣΑΚ όπου για μία ακόμη φορά, στο βωμό μικροπολιτικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων, γύρισε την πλάτη στα σημαντικά οικονομικά οφέλη, που αφορούν στο σύνολο των συναδέλφων, καταψηφίζοντας μία επιχειρησιακή σύμβαση που προβλέπει μεσοσταθμική αύξηση, η οποία ανέρχεται σωρευτικά στο 17,61% για την επόμενη τριετία.

Οι εκπρόσωποι της ΕΣΑΚ καταψηφίζοντας τις δύο τελευταίες ΕΣΣΕ αρνούνται μία αθροιστική αύξηση που ξεπερνά το 30%, αγνοώντας τις συνέπειες για τις οικογένειες των συναδέλφων.

Ιστορικό Κτίριο ΣΥΤΕ  –  Σίνα 16

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και ικανοποίηση αναμένουμε σύντομα την ολοκλήρωση των εργασιών στο εμβληματικό και ιστορικό, λόγω συνδικαλιστικών αγώνων, κτίριο του Σ.Υ.Τ.Ε. στη Σίνα 16. Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου στην ιστορική του έδρα, ενώ θα λάβει χώρα εκδήλωση για όλους τους συναδέλφους στο χώρο του κτιρίου, που προβλέπεται να αξιοποιηθεί για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία και ιδιαίτερα στους νέους να επισκεφθούν το χώρο που ιδρύθηκε και μεγαλούργησε ο Σ.Υ.Τ.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου