Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 1998

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 17.9.1998

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΗΣ 17.9.1998 

 

Σήμερα και ώρα 10.30΄ στο Γραφείο του Παραρτήματος συνεδρίασε η Τ.Δ.Ε. με Ημερήσια Διάταξη:

      Ανθυγιεινό Προϊσταμένου Τμήματος

      Πρόταση για επέκταση του κτιρίου

      Ενημέρωση για το κήπο

      Ανθυγιεινό Προγραμματιστών

      Πρόταση για το Τμήμα Ανάπτυξης

      Στέγαση χώρων στάθμευσης

      Πληρωμή Αποδείξεων Ταμείου Υγείας

      Απόρρητο συνδιαλέξεων

Συμφωνήθηκε να αλλάξει η σειρά των θεμάτων για να ενοποιηθούν τα θέματα.

 

2.   Πρόταση για επέκταση του κτιρίου.

Ο συνάδελφος κ. Λεβέντης Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχν. Υποστήριξης Κτιριακών και Λοιπών Εγκαταστάσεων μας εξήγησε ότι μπορούν να επεκταθούν τα κτίρια 1 & 3 προς την οδό Λευκωσίας και Παρνασσίδος και να αποδώσουν μία έκταση κτιρίου 2.000 τ.μ. και μάλιστα είναι η κατάλληλη εποχή προώθησης του θέματος επειδή πρόκειται να δοθεί μέρους του οικοπέδου για επέκταση της Λ. Μεσογείων.

Η Τ.Δ.Ε. υιοθέτησε την Πρόταση και αποφάσισε να προσπαθήσει να προωθήσει το θέμα.

 

6.   Στέγαση χώρων στάθμευσης.

Ο συνάδελφος κ. Φ. Λαούδης έβαλε το ζήτημα να στεγασθούν οι δύο τσιμεντοστρωμένοι χώροι στάθμευσης που υπάρχουν πριν την είσοδο στο Μηχανογραφικό Κέντρο.

Ο συνάδελφος κ. Ι. Λεβέντης μας εξήγησε ότι μόνο 25 θέσεις μπορούν να δημιουργηθούν με αυτή τη κατασκευή. Σε συζήτηση που ακολούθησε για στέγαση στον πίσω χώρο του οικοπέδου προς την οδό Παρνασσίδος, ο κ. Ι. Λεβέντης μας εξήγησε οι χώροι αυτοί προορίζονται για το Κέντρο Χρηματαποστολών και μας εξήγησε ότι η ενδεδειγμένη λύση είναι ένας υπόγειος χώρος στάθμευσης μπροστά στο ΙΕΤΑ και στο ΜΗ.ΚΕ.

Η Τ.Δ.Ε. δέχτηκε την πρόταση και αποφάσισε να στηρίξει αυτή την λύση. Προσωρινά βεβαίως θα ελεγχθεί η περίπτωση στέγασης των αυτοκινήτων των συναδέλφων του ΜΗ.ΚΕ. στο χώρο προς την Συνεταιρισμό.

 

3. Ενημέρωση για τον κήπο

Ο συνάδελφος κ. Ι. Λεβέντης μας ενημέρωσε ότι οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών του κήπου και την περιποίησή του, προχωρούν ικανοποιητικά και ότι όταν θα ληφθούν μέτρα για την ασφάλεια του κτιρίου θα προσεχθεί όλος ο περιβάλλων χώρος του κτιρίου (δένδρα, φυτά κλπ.).  Παρεμπιπτόντως μας εξήγησε ότι  οι νέες κάμερες παρακολούθησης που θα εγκατασταθούν θα αφορούν τον έλεγχο του εξωτερικού χώρου. Η Τ.Δ.Ε. κατόπιν εισήγησης του κ. Ι. Λεβέντη υιοθέτησε την πρόταση να εξεταστεί η περίπτωση βελτίωσης του ηλεκτροφωτισμού του περιβάλλοντα χώρου.

 

8.   Απόρρητο συνδιαλέξεων.

Η Τ.Δ.Ε. σε συνάντησή της με τον κ. Διευθυντή έβαλε το ζήτημα της καταγραφής των εξερχόμενων από το Κέντρο κλήσεων και την αρμοδιότητα και εξουσιοδότηση προσώπων  για τον έλεγχο των κλήσεων. Ο κ. Διευθυντής πρότεινε να γίνει μία συνάντηση στην οποία να παραβρίσκεται ο ίδιος, η Τ.Δ.Ε. και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υποστήριξης για να εξεταστεί  το θέμα. Αφού ο συνάδελφος κ. Λεβέντης μας έδωσε ορισμένες τεχνικές εξηγήσεις, η Τ.Δ.Ε. αποφάσισε να ζητήσει από τον κ.  Διευθυντή την συνάντηση που εκκρεμεί.

 

1.   Ανθυγιεινό Προϊσταμένου Τμήματος.

Το θέμα αφορά στη χορήγηση ανθυγιεινού επιδόματος στον συνάδελφο κ. Ι. Λεβέντη στον οποίο δεν χορηγείται ενώ χορηγείται σε όλους τους υπαλλήλους του Τμήματός του.

Ο συνάδελφος Λεβέντης μας εξήγησε ότι αντίστοιχα το επίδομα χορηγείται στο ΙΕΤΑ, όχι όμως στο Κεντρικό Κατάστημα. Η Τ.Δ.Ε. αποφάσισε την προώθηση του αιτήματος.

 

4.   Ανθυγιεινό Προγραμματιστών

Η συνάδελφος Κεχριμπάρη συνέταξε κείμενο που περιείχε στοιχεία για την διεκδίκηση του ανθυγιεινού επιδόματος των προγραμματιστών, για να προσκομισθεί στον Διευθυντή.

 

5.   Πρόταση για το Τμήμα Ανάπτυξης.

Το θέμα έφερε η σ. Κεχριμπάρη και  αφορούσε την υιοθέτηση άποψης για χωρισμό του Τμήματος σε τρία Τμήματα. Η πρόταση που έκανε η Χ. Κεχριμπάρη για το θέμα αυτό ήταν το σπάσιμο της Ανάπτυξης να μην αντιμετωπισθεί μεμονωμένα, αλλά συνολικά στα πλαίσια όλων των οργανωτικών αλλαγών που πρέπει να γίνουν στην Διεύθυνση.

Τελικά αποφασίστηκε η εξέταση του θέματος στη συζήτηση που θα γίνει για τον Προγραμματισμό Δράσης της Τ.Δ.Ε. για το υπόλοιπο διάστημα της θητείας της.

 

7.   Πληρωμή Αποδείξεων του Ταμείου Υγείας.

Πρόκειται για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων στην είσπραξη των ιατρικών αποδείξεων στο χώρο του ΜΗΚΕ. Από σχετική ενημέρωση που έγινε διαπιστώθηκε ότι είναι εφικτή η εξυπηρέτηση των συναδέλφων με αντικατάσταση του επιτραπέζιου υπολογιστή του Ταμία του Ταμείου Υγείας, με έναν φορητό μικροϋπολογιστή. Η Τ.Δ.Ε. αποφάσισε να ζητήσει από τον κ. Διευθυντή - αν το Ταμείο Υγείας δεν καταφέρει να χορηγήσει ένα φορητό μικροϋπολογιστή- να δανείσει η Διεύθυνση Πληροφορικής και Οργάνωσης έναν  φορητό μικροϋπολογιστή στο Ταμείο Υγείας για την εξυπηρέτηση του προσωπικού του Μηχανογραφικού Κέντρου.

 

9.   Εκτός Ημερήσιας Διάταξης, η Τ.Δ.Ε. αποφάσισε να ζητήσει από τον κ. Διευθυντή να της δώσει το σχέδιο για το αντικείμενο λειτουργίας των δύο νεοσύστατων Τμημάτων.

10. Εκτός Ημερήσιας Διάταξης αποφασίστηκε η προετοιμασία για τη συνεδρίαση της Τ.Δ.Ε. με θέμα τον Προγραμματισμό Δράσης του υπόλοιπου της θητείας της Τ.Δ.Ε.. Συμφωνήθηκε αν είναι δυνατόν να συζητηθεί μέχρι την μεθεπόμενη Τακτική Συνεδρίαση της Τ.Δ.Ε. Επίσης συμφωνήθηκε η συζήτηση του παραπάνω θέματος να λάβει μεγάλη έκταση για την δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των συναδέλφων και αν κριθεί αναγκαίο να επικυρωθεί  από Γενική Συνέλευση.

 

Επαναδιατυπώθηκε επίσης η υποχρέωση του Γραμματέα της Τ.Δ.Ε. να συντάσσει την προηγουμένη της Συνεδρίασης την Ημερήσια Διάταξη.

 

Τα παραπάνω διαβάστηκαν και υπογράφτηκαν.