Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΔΗΣΥΚ Ανακοίνωση 3

Χαλάνδρι 7-4-2015
Η Τοπική μας η καλή,
κόβει βόλτες στην αυλή
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μέχρι τώρα κάναμε μια συνεδρίαση στις 9 Μαρτίου, τρέχοντος έτους. Μετά κάθε Τετάρτη θα άνοιγε το γραφείο της Τοπικής για να δέχεται τα θέματα των συναδέλφων. Όλες τις Τετάρτες που μεσολάβησαν, η Τοπική μας ήταν κλειστή. Μια Τετάρτη, ένας συνάδελφος με προειδοποίηση στον Γραμματέα για να εκθέσει τα θέματα του, προσπάθησε να βρει την Τοπική, αλλά έφαγε πόρτα. Ψάχναμε τον Γραμματέα, αλλά ούτε το τμήμα του ήξερε που είναι. Μάλλον ειδοποιήθηκε στο κινητό και προσήλθε ασθμαίνων κάποια στιγμή, αλλά βιαζόταν κιόλας επειδή είχε δουλειά. Ακούσαμε το θέμα του συναδέλφου και ο Γραμματέας του ζήτησε στοιχεία για να μελετήσει το θέμα. Ο συνάδελφος προσκόμισε τα στοιχεία, αλλά έκτοτε φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, είπαν στην πρώτη συνεδρίαση της Τοπικής, ότι θα συνεδριάζει η Επιτροπή. Έτσι λοιπόν, την πρώτη Τετάρτη του Απριλίου, έγινε μια «κρυφή» συνεδρίαση της πλειοψηφίας. Ούτε μια Ημερήσια Διάταξη κυκλοφόρησε, ούτε μια πρόσκληση. Θέμα και απόφαση της συνεδρίασης ήταν η «ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ», λες και χρειαζόταν συνεδρίαση γι' αυτό.

Στην πρώτη συνεδρίαση, είχαμε πει ότι θα κάνουμε μια εθιμοτυπική επίσκεψη στους Διευθυντές των Διευθύνσεων που στεγάζονται στο κτίριο. Μια ημέρα μετά την πρώτη συνεδρίαση της Τοπικής, ο Γραμματέας με ενημέρωσε ότι κανόνισε με τη Διευθύντρια της Πληροφορικής να την επισκεφθούμε. Αλλά ακόμη, δεν έχει προκύψει καμία συνάντηση.

Το μέλος της Τοπικής που ανέλαβε να αποτυπώσει τη σύνταξη πονήματος για το πρόβλημα στις μηχανογραφικές βαθμίδες δεν προσκόμισε τίποτε. Κανένα θέμα από τον Προγραμματισμό Δράσης ή τις προεκλογικές υποσχέσεις της πλειοψηφίας δεν έχει αγγιχτεί.

Τι κάνουμε συνάδελφοι; Γιατί εκλέγουμε Τοπική Διοικητική Επιτροπή; Ποίον το νόημα; (ρητορικό ερώτημα).

Άντε συνάδελφοι,
Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου