Δευτέρα 17 Απριλίου 1995

Αναμόρφωση των επιδομάτων και την αναένταξη των προγραμματιστών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Τ.Ε.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Σ.Υ.Τ.Ε. ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

Χαλάνδρι 17 Απριλίου 1995

  

Προς τον Διευθυντή
της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Προγραμματισμού

Μετά από συνάντηση που είχαμε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Προγραμματισμού, μας ζητήθηκε πρόταση για την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την εφαρμογή της Π.Δ. 276/22.6.93., που αφορούσε την αναμόρφωση των επιδομάτων και την αναένταξη των προγραμματιστών στην μηχανογραφική ιεραρχία.

Η Τοπική Διοικητική Επιτροπή σύμφωνα με το Υπόμνημα των υπαλλήλων που επιδόθηκε στον κ. Διοικητή και υπογράφτηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού της Μηχανογράφησης, προτείνει τα εξής:

1.         Ένταξη των υπαλλήλων του Τμήματος Ανάπτυξης και Υποστήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων στις διαβαθμίσεις, που ισχύουν σήμερα (Π.Δ. 276/22.6.93) βάσει της αντίστοιχης διαβάθμισης, που κατείχαν την 21.6.93 (Α.Γ.Σ. 9/12.5.89), προσμετρούμενου και του απολεσθέντος χρόνου από 22.6.93

2.         Διαμόρφωση του Επιδόματος Ευθύνης, όπως ακριβώς ισχύει στα Τμήματα Οργάνωσης και Μελετών της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Προγραμματισμού.

3.         Χορήγηση αναδρομικών για το απολεσθέν εισόδημα από 1.6.93

4.         Η ένταξη νέων υπαλλήλων στο Τμήμα να γίνεται ως εξής:

  • υπάλληλοι με διαγωνισμό Αναλυτών              στη διαβάθμιση Προγρ/στών Συστημάτων Α'
  • υπάλληλοι με διαγωνισμό Προγ/στών            στη διαβάθμιση Προγρ/στών Συστημάτων Β'
  • κάθε άλλη περίπτωση ένταξης υπαλλήλου     στη διαβάθμιση Προγρ/στών Συστημάτων Γ'

5.         Η εξέλιξη στους μηχανογραφικούς βαθμούς, εφόσον δεν υπάρχει αντίθετη γνώμη του Διευθυντή της Διεύθυνσης, υλοποιείται με μέγιστο χρονικό διάστημα και όρους που περιγράφονται στην Α.Γ.Σ. 12.5.89

6.         Χορήγηση πλήρους ανθυγιεινού επιδόματος στο εξειδικευμένο προσωπικό του Τμήματος, όπως χορηγείται στο Δημόσιο Τομέα και στις άλλες Τράπεζες, δηλαδή 12% ποσοστιαίο επίδομα.

Η Τοπική Διοικητική Επιτροπή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:

- Σύλλογο Υπαλλήλων Τ.Ε.