Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/3/2015

Αθήνα, 2/3/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Συνάδελφοι,

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου αναδείχθηκε το νέο ΔΣ του Συλλόγου μας. Η κίνηση μας αν και κράτησε μεγάλο ποσοστό της δύναμης της εντούτοις δεν κατόρθωσε να λάβει εκπροσώπηση στο νεοεκλεγέν ΔΣ. Προφανώς και θα κάνουμε την αυτοκριτική μας προκειμένου να διαπιστώσουμε τους λόγους για τους οποίους δεν πείσαμε το εκλογικό σώμα κατά τρόπο τέτοιο που θα αύξανε τα ποσοστά μας.
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που στάθηκαν δίπλα μας δίνοντάς μας την απαραίτητη ώθηση στην προσπάθεια που καταβάλαμε. Ευχόμαστε στους νέους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους μας καλή επιτυχία στο έργο που έχουν να επιτελέσουν.

Εμείς θα συνεχίσουμε την αδιάλειπτη παρουσία μας στα συνδικαλιστικά δρώμενα επ' ωφελεία του συλλογικού καλού. Οι ιδέες και οι θέσεις μας αποτελούν τον οδηγό μας. Οι κινήσεις μας θα οριοθετούνται πάντα μέσα στα κοινώς αποδεκτά πλαίσια της δεοντολογίας και της κανονικότητας.

Πιστεύουμε βαθιά στην ανάγκη ανανέωσης του χώρου και στην έλευση του καινούργιου που θα εμφυσήσει σε όλους μας με τις αξίες της Δημοκρατίας, της Αξιοκρατίας, της Διαφάνειας και της Αλληλεγγύης. Στην προοπτική αυτή δεν θα διστάσουμε να αθροίσουμε τη φωνή μας με τις φωνές εκείνες που θα υπερασπίζονται αυτές τις αξίες.
Η Συντονιστική Επιτροπή

 
Διεκδικούμε
Αξιοκρατία
Διαφάνεια Αλληλεγγύη