Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 1999

Κοπή Πίττας 1999

22.1.1999

Κύριε Υποδιοικητά,

Κύριε Διευθυντά της Διεύθυνσης Διοικητικού
Κ. Πρόεδρε του ΔΣ του ΣΥΤΕ

Συνάδελφοι του ΔΣ του ΣΥΤΕ

Αγαπητοί προσκεκλημένοι μας

Και

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας καλωσορίζουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίττας μας.

Φέτος είμαστε πολύ περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά και έτσι η γιορτή μας έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή της Πληροφορικής και Οργάνωσης και την συνάδελφο της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής Χριστίνα Κεχριμπάρη που προετοίμασαν αυτή την εκδήλωση.

 

Συνάδελφοι,

Για τη χρονιά που πέρασε το Προσωπικό της Διεύθυνσης μας έχει να επιδείξει πλούσιο και αξιοθαύμαστο έργο. Ανταποκριθήκαμε επάξια στις απαιτήσεις της Τράπεζας με ευθύνη, μόχθο και πολλές φορές σε βάρος της οικογενειακής και προσωπικής  μας ζωής. Αυτά βέβαια ήταν μόνο μια γεύση των έργων που μας περιμένουν την νέα χρονιά και τις επόμενες που έρχονται.

 

Συνάδελφοι, η αλλοτρίωση και αποξένωση από τις χαρές της ζωής είναι υπαρκτός κίνδυνος, αντιμετωπίστε τα προβλήματα της δουλειάς μας με λιγότερο άγχος και λιγότερη ένταση. Έτσι κι αλλιώς η δουλειά έχει ενταχθεί στη ζωή μας οριστικά. Σας παρακαλούμε προσέξτε την υγεία σας και ψυχική σας γαλήνη.

 

Ως προς αυτή την κατεύθυνση αυτή πιστεύουμε ότι η τράπεζα μέσω των διευθυντών της και της διοίκησης πρέπει να αντιμετωπίσει το προσωπικό της. Ζητάμε από τους προϊσταμένους μας σε όλη την κλίμακα, συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές μας, αναγνώριση της προσφοράς μας, δικαιοσύνη και ανταμοιβή. Μη ξεχνάτε συνάδελφοι και προϊστάμενοι μας, τι αξίζει να κερδίσουμε τον κόσμο όλο και χάσουμε την ανθρωπιά μας.

 

Από την Τοπική Διοικητική Επιτροπή του Παραρτήματος του ΣΥΤΕ σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.