Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Εθνικές και Συνδικαλιστικές Εκλογές μαζί

Στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΥΤΕ την 10.12.2014 αποφασίσθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών του ΣΥΤΕ την 29η Ιανουράιου 2015, με την επιφύλαξη της σύμπτωσης των ενδεχόμενων εθνικών εκλογών, οπότε σ' αυτή την περίπτωση οι εκλογές του ΣΥΤΕ θα μετακινηθούν προς τον Φεβρουάριο.

==================
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ                
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 62       Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 29/1/2015
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και
ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 15/1/2015

Συνάδελφοι,

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου αποφασίστηκε οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των εκπροσώπων στο συνέδριο της ΟΤΟΕ και στο ΕΚΑ, καθώς και των Τοπικών Διοικητικών Επιτροπών να διεξαχθούν την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015, ενώ το Γενικό Συμβούλιο του Συλλόγου και η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση προκήρυξης βουλευτικών εκλογών σε ημερομηνία που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών του Συλλόγου (25 Ιανουαρίου ή 1 Φεβρουαρίου), θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο εκ νέου μόλις αυτή γίνει γνωστή, προκειμένου να καθορίσει τη διεξαγωγή της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών του ΣΥΤΕ στην πλησιέστερη δυνατή ημερομηνία, σύμφωνα με τις καταστατικές προβλέψεις.

Στο Γενικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα παραστούν όλοι οι αντιπρόσωποι των Τοπικών Διοικητικών Επιτροπών των παραρτημάτων του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα η χρηματοδότηση των παρατάξεων για τις εκλογές να κατανεμηθεί ισόποσα, ανεξαρτήτως των εδρών που έχουν εκλέξει στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ για κάθε ποσό που θα τους καταβληθεί θα απαιτείται η κατάθεση του σχετικού παραστατικού (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα, επίσης, την άρση της αναστολής της λειτουργίας της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του ΚΕΠΕΔΙΧ, για την οποία θα διεξαχθούν κανονικά οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων στις 29 Ιανουαρίου 2015.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου