Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 06/2013

Αθήνα, 17/4/2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 6

 
Συνάδελφοι,
Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε, ψύχραιμοι, το κρεσέντο ύβρεων του συντάκτη των ανακοινώσεων του ΣΥΤΕ. Εμείς δεν πρόκειται να ενδώσουμε στο μενού του υβρεολογίου που χρησιμοποιεί εναντίον του εκπροσώπου της κίνησής μας Κοσμά Δόλη. Άλλωστε τον πανικό του συνήθως φανερώνει εκείνος ο οποίος καταφεύγει σε ύβρεις και δόξα τω Θεώ η ανακοίνωση Νο 8/16.04.2013 βρίθει ύβρεων εναντίον του κ. Δόλη!
Επειδή δε η συγκεκριμένη ανακοίνωση φέρει την υπογραφή ολοκλήρου του Διοικητικού Συμβουλίου και εμείς καλοπροαίρετα θέλουμε να διαπιστώσουμε αν όντως συμφωνούν όλοι οι Διοικητικοί Σύμβουλοι με το περιεχόμενό της το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα κληθούν να απαντήσουν με τον πλέον επίσημο τρόπο σ' αυτό το ερώτημα.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ

Ορισμένοι στο ΣΥΤΕ προσπαθούν να αποφύγουν το πικρό ποτήρι της αλήθειας. Ματαιοπονούν. Ο καβγάς, κατά τη λαϊκή ρήση, γίνεται για το πάπλωμα. Τα γεγονότα λοιπόν έχουν ως εξής: την Παρασκευή 05/04/2013 στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΥΤΕ ο εκπρόσωπός μας έθεσε το ερώτημα εάν στα τόσα χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου, στα οποία κάποιοι διαχειρίστηκαν εκατομμύρια ευρώ, σκέφτηκε κανείς να καλέσει μια ομάδα ανεξάρτητων εξωτραπεζικών ελεγκτών η οποία θα συνεπικουρούσε το έργο της ελεγκτικής επιτροπής ως προς τα οικονομικά του ΣΥΤΕ. Προς έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ! Ζητήσαμε αυτό να γίνει τώρα και μας το αρνήθηκαν! Μάλιστα μετά από λίγο με αφορμή άλλο θέμα αλλά με βασική αιτία, κατά τη γνώμη μας, αυτήν την πρότασή μας, σύμβουλος της ΠΑΣΚΕ σηκώθηκε όρθιος υψώνοντας ανεπίτρεπτα τον τόνο της φωνής του εναντίον του εκπροσώπου μας. Ο εκπρόσωπος μας δεν έχασε τη ψυχραιμία του και δήλωσε ότι εμείς ως νέα κίνηση η οποία δεν έχει διαχειριστεί ποτέ τα οικονομικά του Συλλόγου προτείνει μια νέα διαδικασία ελέγχου, σεβόμενη και το δικαίωμα του κάθε τραπεζοελλαδίτη να γνωρίζει το πώς έγινε η διαχείριση των εισφορών του όλα αυτά τα χρόνια και θα επιμείνει στην πρόταση αυτή.
Από τη στιγμή εκείνη έχει ξεκινήσει ένας ανηλεής πόλεμος ύβρεων και συκοφαντιών εναντίον του κ. Δόλη! Προφανώς και θα υπάρξει συνέχεια.

 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Η Συντονιστική Επιτροπή
Διεκδικούμε
Αξιοκρατία
Διαφάνεια Αλληλεγγύη