Τρίτη 14 Μαρτίου 2000

ΤΔΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Τ.Ε.
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

                                                                          Χαλάνδρι, 14 Μαρτίου 2000

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάδελφοι,

             Κατ’ αρχήν επιθυμούμε να συγχαρούμε την ομάδα του «ΕΡΜΗΣ» και όλους όσους βοήθησαν και υποστήριξαν το έργο της ομάδας, έτσι ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η λειτουργία του Συστήματος των Μεγάλων Πληρωμών (10.3.00).

             Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα της συνάντησης της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής, με τη Διεύθυνση στις 9.3.00

1.      Όπως είχαν συμφωνήσει οι αντιπρόσωποι της Διάτρησης και του Χειρισμού σε συνεδρίαση της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής, το Παράρτημα ζήτησε από τη Διεύθυνση τη χορήγηση επιδόματος ευθύνης από τον βαθμό Υπολογιστή / Υποταμία και επιπλέον από αυτά που αποφάσισε η Επιτροπή του κ. Σιώμου την ένταξη χειριστών και χειριστριών (Διάτρηση) με τον βαθμό του Λογιστή στη μηχανογραφική βαθμίδα Χειριστή Α’ με valeur από 1.1.2000.-

Η Διεύθυνση απάντησε ότι η χορήγηση του επιδόματος ευθύνης από τον βαθμό του Υπολογιστή θα εξεταστεί όταν συζητηθεί η ευρύτερη ρύθμιση του Οργανισμού – Κανονισμού για Οργάνωση και Προγραμματισμό. Για το δεύτερο ζήτημα πρότεινε την βελτίωση της valeur από 1.1.2000 κατά ένα εξάμηνο και υποσχέθηκε την τελική της απάντηση εντός των ημερών για καλύτερη ρύθμιση.

2.      Η Τ.Δ.Ε. ζήτησε από τη Διεύθυνση την άμεση ένταξη του προσωπικού στα νέα Τμήματα.

Η Διεύθυνση δεσμεύτηκε για την τακτοποίηση του θέματος μέχρι την 15.3.00

3.      Η Τ.Δ.Ε. ζήτησε την αύξηση των θέσεων του εξειδικευμένου επιδόματος για την Οργάνωση και η Διεύθυνση δήλωσε ότι ο παλαιός αριθμός θέσεων επιδιώκεται για κάθε ένα Τμήμα χωριστά.

4.      Για τους προγραμματιστές η Τ.Δ.Ε. ζήτησε την αναμόρφωση του Οργανισμού – Κανονισμού τους, στηριζόμενη σε τελευταία παράγραφο του νέου Οργανογράμματος. Η Διεύθυνση δεσμεύτηκε ότι ο Υποδιευθυντής κ. Σιώμος μετά τη λήξη του θέματος της ένταξης Χειριστών / Χειριστριών θα ασχοληθεί με τους προγραμματιστές.

5.      Η Τ.Δ.Ε. ζήτηση ενημέρωση για την εξέλιξη του αιτήματος της χορήγησης του ανθυγιεινού επιδόματος της Υπηρεσίας Ασφαλείας του Κέντρου. Η Διεύθυνση δεσμεύτηκε να μας απαντήσει αφού συνεννοηθεί με τους αρμόδιους Τραπεζικούς φορείς.

6.      Για το θέμα του ανθυγιεινού των προγραμματιστών που αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας, η Διεύθυνση δεσμεύτηκε να εξετάσει το λόγο της καθυστέρησης της υλοποίησής του.

7.      Για την αμοιβή των ημερών του 2000 η Διεύθυνση δήλωσε ότι το τριήμερο της αλλαγής του έτους θα αμειφθεί με αποζημίωση υπερωρίας 1.75 συν μια επιπλέον ποσοστιαία αμοιβή επ’ αυτής, η οποία όμως δεν είναι γνωστή μέχρι στιγμής.

8.      Για τις αργίες του Target η Διεύθυνση μας πληροφόρησε ότι σε συνάντησή της με τη Διεύθυνση Διοικητικού, ισχύει για όλες τις αργίες του Target μέχρι και την 6.1.00 η αμοιβή υπερωρίας με συντελεστή 1.75 και από εκεί και πέρα με συντελεστή υπερωρίας 2.00.-

9.      Για τη ρύθμιση του θέματος της αμοιβής των συναδέλφων που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε κατάσταση επιφυλακής ή έκτακτης κλήσης (stand by, on call) ο Υποδιευθυντής κ. Σιώμος ανέλαβε να διαμορφώσει σχετική εισήγηση.

10.  Η Διεύθυνση εξασφάλισε στην Τ.Δ.Ε. για όσες Επιτροπές συστήνονται από το Κέντρο Πληροφορικής και Οργάνωσης για θέματα που αφορούν προμήθεια ή βελτίωση εξοπλισμού ασφάλειας του Κέντρου, να συμμετέχει και συνάδελφος της Υπηρεσίας Ασφάλειας.

11.  Επίσης η Διεύθυνση υποσχέθηκε την κατάρτιση σεμιναρίου για την επιμόρφωση των συναδέλφων της Υπηρεσίας Ασφαλείας με πρώτο αντικείμενο το υλικό (H/W) Υπολογιστικών Συστημάτων και βασικές αρχές λειτουργίας Υπολογιστών.

 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

 

Η Τοπική Διοικητική Επιτροπή